Antena 3 CNN Be EU Soluţii europene pentru promovarea turismului: atragerea vizitatorilor din China. "România va fi un fel de nouă revoluție a turismului european"

Soluţii europene pentru promovarea turismului: atragerea vizitatorilor din China. "România va fi un fel de nouă revoluție a turismului european"

Uniunea Europeană trebuie să investească mai mult în promovarea unor destinaţii turistice care nu sunt cunoscute la nivel mondial. 

Istvan Ujhelyi facebook
Soluţii europene pentru promovarea turismului: atragerea vizitatorilor din China. "România va fi un fel de nouă revoluție a turismului european"
de Georgiana Adam    |    01 Iun 2024   •   10:24

Europarlamentarii au propus creşterea bugetului pentru ca tot mai multe regiuni, la fel de frumoase precum cele celebre deja, să ajungă în circuitele turistice. 

O soluţie ar fi atragerea vizitatorilor din China, spune Istvan Ujhelyi, europarlamentar maghiar. 

"Este foarte important să avem grupuri de vizitatori chinezi, pentru că există un mare potențial. 

Dar au auzit doar despre orașele celebre, mai ales cele din Europa de Vest, și toate grupurile de chinezi au vrut să meargă acolo. Iar acum putem schimba acest lucru. 

Există din ce în ce mai multe zboruri directe, de exemplu, zboruri directe între Budapesta și diferite orașe chinezești. Și avem sute și sute de grupuri de chinezi, ceea ce este foarte bine pentru Ungaria. 

M-am întâlnit de mai multe ori cu liderii din industria turismului din România, iar ei au aceeași strategie. 

Și sper și cred că România va fi un fel de nouă revoluție a turismului european, pentru că aveți resurse naturale frumoase, nu doar Marea Neagră, ci și Transilvania. 

Este un loc fantastic, dar fără suficientă promovare. Deci, de aceea trebuie să lucrăm împreună", a spus europarlamentarul Istvan Ujhelyi, sâmbătă, la emisiunea Be EU, de la Antena 3 CNN.

×
Subiecte în articol: be EU Istvan Ujhelyi turism China Transilvania
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close