Antena 3 CNN Be EU Cîțu, după întâlnirea cu Ursula von der Leyen: "A fost foarte constructivă. Facem progrese în reformele propuse"

Cîțu, după întâlnirea cu Ursula von der Leyen: "A fost foarte constructivă. Facem progrese în reformele propuse"

Premierul Florin Cîțu a anunțat că a avut o întâlnire foarte construcutivă cu Ursula von der Leyen, președintele Comisiei Europene.

o_1f5egea6c16mt15ejtiuah16ovb.jpg
Sursa foto: Twitter / Ursula von der Leyen
de Maria Zărnescu    |    11 Mai 2021   •   23:04

Florin Cîțu se află la Burxelles, pentru negocierile privind Planul Național de Redresare și Reziliență. Premierul a anunțat că întâlnirea cu liderii europeni a fost una constructivă, iar reformele promise vor fi realizate prin PNRR. Totodată, Cîțu a precizat că negocierile continuă și zilele următoare.

"Am avut o întâlnire foarte constructivă cu președintele Comisiei Europene, pentru negocierile privind PNRR, așa cum confirmă și Ursula Von Der Leyen.

Facem progrese în reformele propuse. România are un plan ambițios de creștere economică sustenabilă, în urma pandemiei. Negocierile și întâlnirile continuă și mâine. Vă țin la curent", a scris Florin Cîțu pe Facebook, după întâlnirea cu Ursula von der Leyen.

Am avut o întâlnire foarte constructivă cu președintele Comisiei Europene, pentru negocierile privind PNRR, așa cum...

Publicată de Florin Cîţu pe Marţi, 11 mai 2021

Ursula von der Leyen: "Lucrăm cot la cot pentru un plan solid"

La rândul său, Ursula von der Leyen a postat un mesaj pe contul săubde Twitter, după discuțiile pe care le-a avut cu premierul Florin Cîțu.

"Mulțumesc, domule premier Florin Cîțu, pentru o întâlnire cât se poate de constructivă. Lucrăm cot la cot cu România pentru a finaliza un plan solid de Redresare și Reziliență. Aprobarea ORD de către toate statele membre este un pas necesar pentru ca fondurile #NextGenerationEU să circule", a scris președintele Comisiei Europene, pe pagina sa de Twitter.

×
Subiecte în articol: PNRR Florin Cîțu Ursula von der Leyen
Citește mai multe din Be EU
» Vezi toate știrile din Be EU
Cele mai noi știri
Parteneri
x close