Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Zodii cu noroc în dragoste în această toamnă. Mihai Voropchievici: "Ei sunt aşteptaţi de dragoste şi pasiune"

Zodii cu noroc în dragoste în această toamnă. Mihai Voropchievici: "Ei sunt aşteptaţi de dragoste şi pasiune"

de Ioana Dobre    |   

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, cele trei zodii care se vor îndrăgosti în această toamnă.

Taur

Această toamnă aduce momente de plenitudine și împlinirea unui vis mai vechi pentru nativii Taur. Poziția astrelor din septembrie și octombrie favorizează norocul în dragoste, mai ales pentru cei singuri. Fiecare duminică din luna septembrie va aduce un zâmbet pe buze, iar relațiile personale vor înflori. Dacă nu ești deja într-o relație, vei avea mari șanse să te îndrăgostești, iar surprizele frumoase din viața personală te vor împlini profund. Până în octombrie 2024, astrele îți vor deschide drumul către o viață amoroasă împlinită, iar serviciul va trece pe plan secund.

Leu 

Toamna începe sub influența planetei Mercur, aducând o perioadă excelentă pentru comunicare și dragoste. Profită de zilele calde și prelungește-ți concediul, dacă ai ocazia. Viața personală ar trebui să fie prioritară în această perioadă, pentru că vei avea ocazia să redescoperi pasiunea. Dacă relația ta întâmpină probleme, nu te baza doar pe mici gesturi frumoase. În schimb, fă o schimbare curajoasă pentru a recâștiga inima persoanei iubite. Dragostea și pasiunea te așteaptă, însă trebuie să fii deschis și să lași deoparte grijile profesionale.

Scorpion

Septembrie aduce succes și recompense pentru toată munca depusă de nativii Scorpion în ultima perioadă. În plan profesional și financiar, vei avea stabilitate, dar este important să te concentrezi și pe relația de cuplu. Lasă munca deoparte și dedică-ți timpul partenerului. Vei avea parte de momente romantice, iar dacă există tensiuni în relație, împreună veți reuși să depășiți orice provocare. Deși poate nu toate visele voastre se vor împlini, ceea ce construiți împreună în această toamnă va întări relația și o va pregăti pentru un viitor stabil și fericit.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile