Antena 3 CNN Actualitate Ziua cerșește, iar noaptea stă la hotel de trei stele

Ziua cerșește, iar noaptea stă la hotel de trei stele

O botoșăneancă are handicapuri închipuite și face bani frumoși apelând la mila publicului, pe timp de ziuă, pentru ca atunci când vine noaptea să meargă în camera de hotel de trei stele în care este cazată, scrie Libertatea.

O femeie, în vârstă de 57 de ani, din localitatea botoșăneană Roma, face bani frumoși apelând la mila publicului cât e ziua de lungă. Femeia, cu handicapuri închipuite, a mers la cerșit în mai multe județele ale Moldovei.

De exemplu, polițiștii locali din Suceava o au în evidență de mai mult timp, asupra Silviei Ciubotariu ei găsind trei telefoane mobile și o importantă sumă de bani.

Dacă ziua stă la colțul străzii și cerșește, seara, botoșăneanca merge la hotelul de trei stele de lângă gara Suceava, din cartierul sucevean Burdujeni, unde se odihnește pentru a fi în formă pentru a doua zi de „muncă”.

Femeia se preface mută, dă de înțeles că ar avea probleme la gât, și a fost dusă la spital pentru control. La Spitalul Clinic Sf Spiridon de la Iași avea o șisă medicală, dar a fost verificată și hârtia era falsă.

Subiecte în articol: cersetor
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile