Antena 3 CNN Actualitate Educație Zile libere pentru elevi între probele de la Evaluarea Națională și Bacalaureat. Anunțul făcut de ministrul Educației

Zile libere pentru elevi între probele de la Evaluarea Națională și Bacalaureat. Anunțul făcut de ministrul Educației

de Andreea Ştefan    |   

Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, a anunţat miercuri că va fi introdusă câte o zi liberă între probe la Evaluarea Naţională, dar şi la Bacalaureat de anul viitor.

„Feedback preluat: zi liberă între probele de la examene! Am ţinut cont de propunerile primite şi de opiniile exprimate în spaţiul public şi vom introduce câte o zi liberă între probe la Evaluarea Naţională 2025. La Bacalaureat 2025 vom introduce o zi liberă după a doua probă'', a scris ea pe Facebook.

Ligia Deca a arătat că va propune această variantă de calendar cu zile libere între probe la şedinţa de joi a Comisiei de Dialog Social de la nivelul Ministerului Educaţiei.

„Vom propune această variantă de calendar, cu zile libere între probe, la şedinţa de mâine a Comisiei de Dialog Social de la nivelul Ministerului Educaţiei, apoi vom comunica şi calendarul final al examenelor. Mă bucur că primim feedback atunci când lansăm documente în consultare publică. Transparenţa instituţională, feedback-ul constructiv şi dialogul sunt, întotdeauna, cele mai potrivite modalităţi pentru a lua cele mai bune decizii pentru copii'', a arătat ministrul. 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile