Antena 3 CNN Actualitate Locale Zece copii și antrenorul lor, salvaţi de jandarmii montani dintr-o maşină derapată în şanţ

Zece copii și antrenorul lor, salvaţi de jandarmii montani dintr-o maşină derapată în şanţ

Zece copii au fost salvați de jandarmii montani după ce mașina în care se aflau a derapat și a alunecat în șanț, în stațiunea montană Muntele Mic.

de Ştefan Petrică    |   

Incidentul a avut loc din cauză că șoferul nu a adaptat viteza la condițiile de drum, afectat de viscolul puternic.

"În această dimineață, jandarmii montani din cadrul Postului Muntele Mic au intervenit pentru a acorda sprijin unui grup de copii, care, împreună cu antrenorul lor s-au deplasat în stațiunea montană Muntele Mic, pentru desfășurarea unui program de pregătire fizică", potrivit Jandarmeriei Române.

[GAL layout="3"]

Potrivit autorităților, copiii sunt din Timișoara, cu vârste cuprinse între 10 și 15 ani.

Citește și: Atenție, turiști! Risc de avalanșă de gradul 4, din 5, în Făgăraș

Aceștia erau în timpul unui program de pregătire fizică împreună cu antrenorul lor. Niciun copil n-a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Două ore le-a luat jandarmilor, ajutați de voluntari, să scoată autoturismul acela din nămeți și să-l aducă înapoi pe șosea. Apoi au escortat mașina plină cu copiii până la destinație.

Autoritățile îi avertizează pe turiști să circule cu prudență, mai ales că în zona montană a județului Caraș-Severin, unde stratul de zăpadă măsoară jumătate de metru iar troienele depășesc și doi metri înălțime.

Subiecte în articol: Caras Severin copii jandarmi munte
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile