Ștefan Lungu a pregătit împreună cu Mihai Morar zamă de păstăi cu afumătură şi cârnaţi, o reţetă mult îndrăgită de către prezentatorul TV.
În ediţia 6 "Gătit la costum", sezonul 2, Ştefan Lungu l-a avut ca invitat special pe Mihai Morar, unul dintre cei mai cunoscuţi prezentatori de televiziune și de radio din România.
Reţetă zamă de păstăi cu afumătură şi cârnaţi
Ingrediente Zamă de păstăi cu afumătură şi cârnaţi a la Mihai Morar
- Fasole păstăi (verzi)
- Morcov
- Ţelină
- Păstârnac
- Ceapă albă
- Ceapă verde
- Borş
- Apă
- Costiţă afumată
- Cârnați afumaţi
- Boia dulce
- Pătrunjel şi mărar
- Sare şi piper
- Smântână
Mod de preparare Zamă de păstăi cu afumătură şi cârnaţi
Se face rentaşul, ceapa se căleşte cu puţină făină.
Se adaugă legumele, se călesc împreună, se adaugă afumătura peste toate şi se toarnă borşul şi apa.
La final adăugăm smântâna şi verdeţurile.
"Gătit la costum", în fiecare sâmbătă, de la ora 13:30, la Antena 3
În fiecare sâmbătă, de la 13:30, Antena 3 le aduce pasionaților de gastronomie un proiect de cooking show, unde miza este preparare unor mâncăruri realizabile, delicioase și inspiraționale.
Gazda emisiunii este Ștefan Lungu, o persoană care își dorește să transmită și să transforme bucătăria și gătitul în terapie pentru sufletul telespectatorilor.