Antena 3 CNN Actualitate Media Și-a înfruntat trecutul pentru a ajunge pe scena ”X Factor”

Și-a înfruntat trecutul pentru a ajunge pe scena ”X Factor”

X FACTOR LIVE din 22 septembrie. ONLINE STREAM Antena 1 - VIDEO. Pentru Anton Banaghan, participarea la ”X Factor” nu a însemnat doar curajul de a urca pe o scenă i de a deveni vulnerabil în faa celor patru jurai, ci şi asumarea trecutului prin decizia de a reveni în România. Emisiunea e LIVE VIDEO pe Antena 1 și ONLINE STREAM pe Antenaplay.ro.

X FACTOR LIVE din 22 septembrie. ONLINE STREAM Antena 1 - VIDEO. Vesel i pus pe glume, ai putea crede că participarea la ”X Factor” e doar o distracie sau o experienă a tinereii pentru Anton Joseph Banaghan. ”Sunt OK că nu e nimeni aici cu mine, abia nu există presiune. Nu mă tie nimeni, cu cunosc pe nimeni, mi-e OK. A putea să cunosc dragostea vieii mele”, glumete Anton, înainte ca povestea lui să iasă la iveală.

X FACTOR LIVE din 22 septembrie. ONLINE STREAM Antena 1 - VIDEO. Zâmbetul începe însă să i se stingă încet, pe măsură ce începe să spună că s-a născut la Suceava, în urmă cu 23 de ani, iar primii ani i-a petrecut într-un orfelinat din Iai, după ce mama sa l-a abandonat în spital. O a doua ansă i s-a oferit abia la vârsta de trei ani, când au fost gata procedurile de adopie internaională, iar Anton a început o nouă viaă în Irlanda, alături de părinii săi adoptivi.

Lor li s-a spus că nu pot avea copii, iar în anii 1990 o adopie dura câiva ani. În timp ce ei începuseră demersurile, s-a născut i sora mea... Cred că acest lucru a schimbat ceva pentru ei. Pe la 12 ani mi s-a spus să plec de acasă, iar de atunci am trăit în case de copii”, povestete Anton viaa lui din Irlanda.

X FACTOR LIVE din 22 septembrie. ONLINE STREAM Antena 1 - VIDEO. În prezent, tânărul locuiete în Gran Cannaria, iar pasiunea sa este muzica, aa că i-a luat inima în dini i s-a înscris la ”X Factor”, după ce, mai întâi, a încercat să îi încheie ”afacerile” din trecut. ”Sunt fericit acum i asta mă ajută să fiu mai puternic. Am acceptat ceea ce mi s-a întâmplat, folosesc totul ca un imbold să merg mai departe. Anul trecut am încercat să îmi găsesc mama biologică, dar a fost rău... De aceea aveam i mari emoii să vin aici...”, a explicat Anton, care i-ar fi dorit ca familia sa să îi fie alături în această încercare importantă pentru cariera pe care i-o dorete în muzică.

A vrea ca părinii mei adoptivi să fie mândri de ceea ce am devenit. Recunosc, am făcut greeli, dar nu meritam aa ceva... Le scriu, îi sun, le trimit cadouri în fiecare an, dar nu primesc nimic înapoi. Pentru mine e ca i cum alerg fără direcie... Voi avea i eu familia mea într-o zi i vreau să fiu ceea ce ei nu au fost pentru mine”, a încheiat tânărul.

X FACTOR LIVE din 22 septembrie. ONLINE STREAM Antena 1 - VIDEO. Ce i-au spus Delia, Horia Brenciu, tefan Bănică jr i Carla’s Dreams după ce au urmărit prestaia lui Anton, telespectatorii vor putea afla vineri, de la ora 21.15, la Antena 1, într-o nouă ediie a emisiunii ”X Factor”.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile