Antena 3 CNN Meteo Vremea se răcește brusc în București. Va ploua torențial până luni. Prognoza meteo pentru Capitală

Vremea se răcește brusc în București. Va ploua torențial până luni. Prognoza meteo pentru Capitală

de Andreea Ştefan    |   

Meteorologii ANM au emis sâmbătă prognoza specială pentru București. Capitala se confruntă cu o răcire bruscă a vremii și ploi torențiale în următoarele zile. Începând cu seara de 29 septembrie, sunt așteptate ploi torențiale, descărcări electrice și cantități mari de apă, ce pot ajunge până la 70 l/mp.

Potrivit meteorologilor, începând de sâmbătă, 28 septembrie, ora 18:00, și până duminică, 29 septembrie la ora 10:00, în București va ploua abundent, cantitățile de apă ajungând la 40-70 l/mp.

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 14...16 grade. Spre sfârșitul
intervalului vor fi condiții de ceață.

Începând de duminică, 29 septembrie, ora 10:00, și până luni, 30 septembrie, ora 10:00, vremea se va răci semnificativ și va deveni instabilă.

Cerul va fi noros, iar în a doua parte a zilei și noaptea vor fi ploi torențiale și descărcări electrice. În intervale scurte de timp și prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 40...60 l/mp și posibil de peste 70 l/mp.

Vântul va sufla în general moderat cu viteze la rafală de 40...50 km/h. Temperatura maximă va fi de 24...25 de grade, iar cea minimă de 10...11 grade.

Subiecte în articol: București prognoza meteo ploi torentiale
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile