Antena 3 CNN Actualitate Vremea se răceşte accentuat. Prognoza meteo până duminică

Vremea se răceşte accentuat. Prognoza meteo până duminică

Vremea va fi instabilă şi se va răci.

de S.T.    |   

Vremea se va menţine în general instabilã, dar caldã pentru aceastã datã îndeosebi în regiunile extracarpatice. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate, averse şi  frecvente descãrcãri electrice în zona de munte, local în nord, nord-vest şi centru, iar dupã-amiaza şi seara şi în est şi sud-est şi izolat în rest.

 Ploile vor avea şi caracter torenţial, iar cantitãţile de apã vor depãşi punctiform, în intervale scurte de timp sau prin acumulare 15...25 l/mp, iar izolat va cãdea grindinã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri asociate ploilor, iar cu o probabilitate mai mare în sud-est, pe arii restrânse vor fi vijelii.

 Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 17 şi 26 de grade, iar cele minime între 5 şi 13 grade.

Vremea. Prognoza meteo pentru vineri, 1 mai 2020

Vremea va fi în general instabilã şi se va menţine caldã pentru aceastã datã în regiunile extracarpatice. În vestul, nordul şi centrul ţãrii precum şi în zonele montane vor fi înnorãri temporar accentuate şi se vor semnala averse, trecãtor însoţite de intensificãri ale vântului şi descãrcãri electrice.

În celelalte regiuni cerul va fi variabil, dar mai ales dupã-amiaza şi seara, instabilitatea atmosfericã se va manifesta cu o probabilitate mai mare în Dobrogea, Moldova şi nord-estul Munteniei, prin intensificãri ale vântului ce vor lua şi aspect de vijelie, frecvente descãrcãri electrice şi pe arii restrânse averse. Izolat cantitãţile de apã vor fi însemnate şi va cãdea grindinã.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 17 şi 26 de grade, iar cele minime între 6 şi 13 grade.

Vremea. Prognoza meteo pentru sâmbătă, 2 mai 2020

Gradul de instabilitate atmosfericã se va menţine ridicat în cea mai mare parte a ţãrii şi se va manifesta prin intervale cu înnorãri temporar accentuate, ploi ce vor avea în special caracter de aversã, însoţite de descãrcãri electrice. Vor fi cantitãţi de apã local însemnate şi izolat condiţii de grindinã. În zona montanã înaltã, mai ales noaptea, trecãtor se vor semnala precipitaţii mixte.

Vântul va avea intensificãri în partea a doua a intervalului în vestul Carpaţilor Meridionali, iar de scurtã duratã şi în timpul ploilor, cu o probabilitate mai mare în jumãtatea sudicã a teritoriului.

 Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 şi 26 de grade, iar cele minime între 6 şi 12 grade.

Vremea. Prognoza meteo pentru duminică, 3 mai 2020

Vremea va fi instabilã şi se va rãci. Cerul va fi mai mult noros şi va ploua, cu o probabilitate mai mare în nordul, centrul, estul şi sud-estul teritoriului şi pe arii mai restrânse în rest. Vor fi mai ales averse, trecãtor însoţite de descãrcãri electrice. Local cantitãţile de apã vor fi însemnate. În zona montanã înaltã se vor semnala precipitaţii mixte.

Vântul va avea intensificãri la munte, în special pe creste, iar local şi temporar şi în celelalte regiuni, cu precãdere în cele sud-vestice.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 şi 22 de grade, iar cele minime între 5 şi 12 grade.

Subiecte în articol: vremea prognoza meteo
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un paradis turistic din Italia este nevoit să refuze turiști pentru că nu mai are apă