Antena 3 CNN Actualitate Locale Vlad Pascu a ajuns la judecătoria Mangalia și a dat ochii cu părinții tinerilor pe care i-a ucis | Polițiștii l-au ferit pe inculpat de jurnaliști | Noua judecătoare a respins schimbarea încadrării juridice în omor

Vlad Pascu a ajuns la judecătoria Mangalia și a dat ochii cu părinții tinerilor pe care i-a ucis | Polițiștii l-au ferit pe inculpat de jurnaliști | Noua judecătoare a respins schimbarea încadrării juridice în omor

Vlad Pascu, tânărul care a condus drogat și i-a ucis cu mașina pe Sebastian Olariu și Roberta Dragomir anul trecut, la 2 Mai, a fost adus la judecătoria Mangalia.

de Cătălina Buzoianu    |    Georgiana Murgilă    |   

În imaginile transmise de Antena 3 CNN cu puțin timp înainte de ora 10 dimineața, se vede cum o dubă cu girofar albastru trece pe lângă judecătorie, dă cu spatele și ajunge cu ușa compartimentului din spate în dreptul unei intrări laterale, situată într-o nișă mărginită de pereții imobilului.

În locul respectiv, tranzitul persoanei din dubă către sala de judecată este aproape imposibil de văzut pentru cei aflați în fața judecătoriei din Mangalia.

La termenul de joi participă părinții celor doi tineri uciși.

Familiile Olariu și Dragomir speră că noul magistrat ce a preluat acest dosar de la judecătoarea Ancuța Popoviciu va accepta schimbarea încadrării juridice a lui Pascu, judecat în prezent pentru ucidere din culpă.

Mai mulți susținători ai familiilor celor doi tineri omorâți de Pascu au venit la judecătoria din Mangalia.

De asemenea, jandarmii și-au făcut apariția în zonă, pentru a descuraja eventuale incidente, potrivit informațiilor transmise de corespondenții Antena 3 CNN.

Corespondent Antena 3 CNN: Vlad Pascu stă la un metru de tatăl lui Sebastian Olariu

"Noua judecătoare a decis să rețină la dosar toate probele depuse la dosar și toate declarațiile făcute la termenele anterioare.

Nu se reiau administrările de probe și audierile martorilor.

Se continuă acest proces din punctul în care l-a lăsat judecătoarea Ancuța Popoviciu.

În sală, unde a început noul termen, Vlad Pascu stă în boxa acuzaților, la un metru distanță de tatăl lui Sebastian Olariu, tânărul pe care l-a ucis anul trecut la 2 Mai", a relatat corespondentul Antena 3 CNN, Georgiana Murgilă.

Informații venite ulterior din sala de judecată arată că noua judecătoare a luat deja două decizii: a respins schimbarea încadrării juridice din ucidere în culpă în omor și a respins, de asemenea, declararea nulității judecării în procedură simplificată, cu recunoașterea vinovăției.

Judecarea în procedură simplificată a fost aprobată de judecătoarea Ancuța Popoviciu la termenul din 14 martie și în virtutea acestei proceduri inculpatul Vlad Pascu ar fi îndreptățit la o pedeapsă mai blândă.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Festival de miștouri online la adresa lui George Simion