Antena 3 CNN Politică Viorica Dăncilă a anunţat în ce condiţii va adopta Guvernul OUG pe măsurile fiscale

Viorica Dăncilă a anunţat în ce condiţii va adopta Guvernul OUG pe măsurile fiscale

Premierul Viorica Dăncilă a declarat joi că ordonanţa privind măsurile fiscale va intra în şedinţa de Guvern de joi, dacă există un acord şi în Consiliul Economic şi Social.

"Dacă vom avea această discuţie în cadrul economic şi social, adoptăm această OUG. Tot ceea ce am făcut şi toate punctele din această ordonanţă sunt pentru cetăţeni. Ştiu că există o rezistenţă, există mereu şi nemulţumiţi. Amintiţi-vă de trecerea contribuţiilor. Eu credc în aceste măsuri şi cred că aceste măsuri vor aduce beneficii cetăţenilor. Am să iau un sinfur exemplu. Pe mine mă interesează ca cetăţeni să nu mai aibă împrumuturi la …. Nu e vorba de măsuri de taxe, e vorba de măsuri de sprijin pentru cetăţeni", a declarat Viorica Dăncilă.

"Au fost consultări. Probabil astăzi vor mai fi consultări în cadrul Consiliului Economic şi Social", a mai completat premierul.

Anunţul vine după ce, duminică, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat un atac la adresa băncilor şi le-a acuzat că nu sprijină economia şi „stabilesc dobânda pe care trebuie să o plătească românul”.

Citește și: Klaus Iohannis, nou atac la Guvern: Se pregătește OUG pentru noi taxe și impozite. Va arunca în haos economia

Citiți și: Senator PNL: „Trebuie să fii foarte prost să vii cu o taxă precum taxa pe lăcomie”

 

Subiecte în articol: Klaus Iohannis
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile