Antena 3 CNN Externe Mapamond Vila luxoasă care se vede în tabloul Gioconda se vinde pentru un preț exorbitant. În interior se află o adevărată comoară

Vila luxoasă care se vede în tabloul Gioconda se vinde pentru un preț exorbitant. În interior se află o adevărată comoară

de Naty Badea    |   

Vila care apare în peisajul celebrei Gioconda a lui Leonardo da Vinci a fost scoasă la vânzare la un preţ de 5 milioane de euro. 

Villa Pozzi, care se află în zona lacului Garlate, redenumită Palazzo Pozzi datează din secolul al XVII-lea şi a fost evaluată la 5 milioane de euro.

Respectiva vilă, conform celor mai recente studii internaționale ale geologului american Ann Pizzorusso, este cea care apare în fundalul celebrului tablou Gioconda al lui Leonardo da Vinci. 

Conform presei italiene, proprietatea a fost scoasă la vânzare de către "Forbes Global Properties", o platformă globală specializată în imobiliare de lux și care se ocupă de cele mai exclusiviste vile și proprietăți promovate investitorilor din întreaga lume.

Vasta proprietate este formată din Vila Gadda și un parc mare cu vedere panoramică asupra lacului Garlate și a dealurilor. În interior se află o adevărată comoară, un ciclu de fresce create de pictorul Cherubino Cornienti, un exponent al romantismului italian. 

Este o vilă simbolică, o reședință istorică cu adevărat frumoasă, cu o mare zonă verde, deținută de moștenitorii familiei Pozzi.

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile