Antena 3 CNN Externe Viktor Orban e la dietă. Premierul maghiar vrea să slăbească și se antrenează după o metodă folosită de ruși

Viktor Orban e la dietă. Premierul maghiar vrea să slăbească și se antrenează după o metodă folosită de ruși

de Laura Dinu    |   

Viktor Orban este într-o formă excelentă în ultima perioadă. A slăbit, iar oamenii au început să observe schimbarea. Recent, premierul Ungariei a dezvăluit câteva detalii despre dieta sa, dar și despre rutina de fitness, arătând că este hotărât să își mențină condiția fizică. 

Acesta a declarat că își ia cu el greutățile ori de câte ori călătorește în străinătate, ceea ce dovedește că și-a luat un angajament serios, scrie dailynewshungary.com.

Deși nu are un antrenor personal, premierul face exerciții de 4-5 ori pe săptămână folosind kettlebell de 16 și 24 de kilograme.

În afară de antrenamente, Orbán a adoptat și o dietă hipocalorică, deși recunoaște că reducerea poftei de mâncare este dificilă, glumind că ar putea „mânca și un cui de fier”.

Premierul nu a spus exact câte kilograme a pierdut și susține că evită să se cântărească.

Exercițiile sale sunt centrate în jurul kettlebell-ului, un instrument originar din Rusia, folosit inițial de armata sovietică pentru antrenamente. Această greutate sub formă de bilă cu mâner reprezintă un element esențial în rutina sa de fitness.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile