Antena 3 CNN Actualitate VIDEO. O mașină de lux căutată în Suedia a fost descoperită în Portul Constanța. Unde plănuia șoferul să ajungă cu ea

VIDEO. O mașină de lux căutată în Suedia a fost descoperită în Portul Constanța. Unde plănuia șoferul să ajungă cu ea

de Bianca Chirilă    |   

Un autoturism de lux, în valoare de peste un milion de lei, căutat de autorităţile din Suedia, a fost descoperit de poliţiştii de frontieră în Portul Constanţa, autovehiculul fiind pregătit pentru a fi exportat în Georgia, transmite Agerpres.

Conform sursei citate, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Constanţa Sud, aflaţi în incinta unui operator portuar, au verificat un autoturism marca Mercedes Benz, înmatriculat în Suedia, condus de către un cetăţean georgian, în vârstă de 50 de ani.

„În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autovehiculul figurează semnalat ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introdusă de autorităţile din Suedia. Autoturismul urma să fie exportat în Georgia pe o navă tip RO-RO (mijloc naval de transport mărfuri în regim internaţional, cu rampe/şine de încărcare/descărcare)”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Garda de Coastă.

Autovehiculul, evaluat la aproximativ 1.150.000 lei (230.000 euro), a fost indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile