Antena 3 CNN Externe Mapamond VIDEO. Momentul în care o turistă este înghițită de o groapă adâncă de 8 metri. Salvatorii i-au găsit doar pantofii

VIDEO. Momentul în care o turistă este înghițită de o groapă adâncă de 8 metri. Salvatorii i-au găsit doar pantofii

de Robert Kiss    |   

Autoritățile malaeziene își intensifică eforturile de căutare pentru a găsi o turistă care a căzut într-un crater format din senin într-o zonă pietonală din Kuala Lumpur în urmă cu o săptămână.

Femeia se numește Vijaya Lakshmi Gali (48 de ani) este din India, iar incidentul a avut loc în urmă cu o săptămână, iar autoritățile malaeziene fac în continuare eforturi pentru a o găsi, potrivit Newsweek.

Turista era în drum spre un templu local din cartierul Masid India din Kuala Lumpur, în timp ce se afla în vacanță cu soțul și prietenii ei. 

Momentul în care turista a fost înghițită de groapa de opt metri din trotuar a fost surprins de camerele de supraveghere.

Salvatorii o caută de o săptămână

Salvatorii au căutat timp de șapte zile folosind jeturi de apă, excavatoare, câini de urmărire, camere la distanță și radare de penetrare a solului. Doar pantofii ei au fost găsiți.

Eforturile de a o localiza pe turista în vârstă de 48 de ani au fost îngreunate de curenții subterani puternici, de solul instabil și de o a doua dolină nou formată în apropiere. Unele drumuri au fost închise pentru siguranță.

Gali se afla în țară de aproximativ două luni și urma să se întoarcă acasă în India a doua zi după accident.

Apariția celei de-a doua doline , miercuri, la aproximativ 50 de metri de locul în care a dispărut femeia, a dus la îngrijorări cu privire la integritatea structurală a zonei.

Există temeri cu privire la siguranța grupului operativ format pentru a inspecta conductele de canalizare și a se asigura că zonele înconjurătoare rămân intacte, potrivit Newsweek.

Nor Hisham Mohammad, directorul adjunct al Departamentului malaezian de pompieri și salvare, a confirmat că eforturile de căutare vor continua.

Dolinele din Malaezia sunt rare, dar incidentul nu este izolat; Kuala Lumpur s-a confruntat cu probleme similare în trecut. Anul trecut, în aceeași locație a fost raportată o alunecare de sol.

 

Subiecte în articol: turista groapa kuala lumpur India Malaezia
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile