Antena 3 CNN Actualitate Video cu momentul în care doi bărbați sunt spulberați, pe trecerea de pietoni, de un șofer de 76 de ani

Video cu momentul în care doi bărbați sunt spulberați, pe trecerea de pietoni, de un șofer de 76 de ani

Momentul în care doi bărbați au fost spulberați pe o trecere de pietoni de pe Șoseaua Chitilei din București a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă. Unul dintre pietoni a murit pe loc, în timp ce prietenul său a ajuns în stare gravă la spital.

de Alin Tarnovschi    |   

Tragedia s-a produs în jurul orei 20.40, pe Șoseaua Chitilei, acolo unde cei doi bărbați au încercat să traverseze pe trecerea de pietoni.

Pe imagini se poate observa cum pietonii traversează pe marcajul pietonal, iar la un moment dat, din dreapta lor, o mașină condusă cu viteză îi spulberă și îi aruncă câțiva metri pe șosea.

Șoferul autoturismului, un bărbat de 76 de ani, i-a văzut pe cei doi pietoni abia după ce i-a lovit în plin.

Din nefericire, unul dintre pietoni a murit pe loc.

Accident mortal pe Șoseaua Chitilei, filmat de o cameră de supraveghere

"În jurul orei 20.40, prin apel 112, Brigada Rutieră a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier pe Șoseaua Chitilei, în care au fost implicați un autovehicul și doi pietoni.

Din primele date, conducătorul unui autovehicul în vârstă de 76 de ani care se deplasa pe Șos. Chitilei, dinspre Bd. Laminorului către ieșirea din Mun. București, în momentul în care a ajuns la intersecția cu Str. Aeroportului, a accidentat doi bărbați în vârstă de aproximativ 50 ani.

În urma impactului, unul dintre pietoni a decedat, iar cel de-al doilea a fost rănit grav și primește îngrijiri medicale.

A fost testat conducătorul auto cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero", se arată într-o informare a Brigăzii Rutiere.

Subiecte în articol: Șoseaua Chitilei
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Obțin Marine le Pen și Jordan Bardella majoritatea absolută?