Antena 3 CNN Actualitate Locale VIDEO Invazie de lilieci la Secția de Cardiologie a Spitalului Sf. Spiridon din Iași. ISU: Am prins 200 de mamifere

VIDEO Invazie de lilieci la Secția de Cardiologie a Spitalului Sf. Spiridon din Iași. ISU: Am prins 200 de mamifere

de Andreea Ştefan    |   

Angajaţii Inspectoratului Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi au fost solicitaţi să intervină la Spitalul „Sf. Spiridon", după ce pe casa scării uneia dintre clinicile unităţii medicale au fost observaţi zeci de lilieci.

Purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi, Georgică Onofreiasa, a declarat că în timpul intervenţiei, făcută în prezenţa unui biolog, au fost prinşi 200 de lilieci. Ulterior, mamiferele au fost predate specialistului pentru a fi eliberate în natură, potrivit Agerpres.

„În urma unui apel de la Spitalul Clinic de Urgenţă „Sf. Spiridon" Iaşi, forţe şi mijloace de intervenţie din cadrul Detaşamentului 1 de Pompieri Iaşi s-au deplasat la locul solicitării, Secţia de Cardiologie. Pe casa scării se aflau foarte mulţi lilieci. 

Colegii din dispeceratul integrat ISU-SMURD SAJ-Iaşi au sunat o persoană abilitată în domeniu, un biolog. Dumnealui s-a prezentat imediat la locul solicitării, iar echipajul de intervenţie a trecut la prinderea liliecilor, aproximativ 200 de mamifere. Mamiferele au fost predate specialistului, urmând să fie eliberate în mediul lor natural. Misiunea de căutare-salvare a continuat, dar nu au fost găsite alte mamifere", a spus Onofreiasa.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile