Antena 3 CNN Economic Transporturi VIDEO Cum evoluează lucrările la linia de metrou către Aeroportul Otopeni. Imagini filmate cu drona

VIDEO Cum evoluează lucrările la linia de metrou către Aeroportul Otopeni. Imagini filmate cu drona

de Ioana Coman    |   

Metrorex a publicat noi imagini filmate cu drona care arată evoluția lucrărilor la Magistrala 6, linia de metrou care va lega Bucureștiul de Aeroportul Otopeni. 

Magistrala 6 va asigura legătura directă de la Gara de Nord la Aeroportul Internațional Otopeni. Aceasta va avea un traseu de 14,2 km și va cuprinde 12 stații de metrou.

La viitoarea stație de metrou Tokyo, s-au executat 245m de grindă de ghidaj, 34 panouri de pereți mulați (dintr-un număr de 112) și 146 de piloți plastici pentru consolidarea terenului (dintr-un număr de 498).

✅La viitoarea interstație Aeroport Băneasa – Tokyo lucrările pentru piloții forați sunt la debut.

✅61 piloți plastici (dintr-un număr de 465) s-au executat la viitoarea stație Aeroport Băneasa. Continuă lucrările de deviere a rețelelor de apă și telecomunicații.

✅289m de grindă de ghidaj (dintr-un total de 325m), 22 panouri de pereți mulați (dintr-un total de 54) și 5 panouri de pereți plastici pentru ieșirea utilajului TBM din tunel s-au executat pentru viitoarea stație Gara Băneasa.

✅158 de piloți forați dintr-un număr de 187 s-au executat pentru viitoarea interstație Piața Montreal – Gara Băneasa.

✅140m grindă de ghidaj (dintr-un total de 365m) și 20 panouri de pereți mulați (dintr-un total de 64) s-au executat la viitoarea stație Piața Montreal. Au fost demarate lucrările de deviere a rețelelor de telecomunicații, iar cele pentru devierea rețelelor de apă și canalizare vor începe curând.

✅36 de panouri de pereți mulați (dintr-un număr de 122) pentru stație și 15 panouri de pereți mulați (dintr-un total de 20) pentru stația electrică s-au executat la viitoarea stație Expoziției.

✅La viitoarea interstație Pajura – Expoziției, continuă execuția grinzilor de coronament.

✅2 panouri de perete mulat (din 87) s-au executat la viitoarea stație Pajura. La Accesul A, au fost executați 26 piloți forați (dintr-un total de 256), urmând execuția peretelui mulat.

✅La viitoarea interstație 1 Mai – Pajura, execuția puțurilor de epuizment este în desfășurare”, a transmis Metrorex.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile