Antena 3 CNN Externe VIDEO 22 de elevi care mergeau într-o excursie au murit după ce autobuzul în care erau a luat foc, în Thailanda

VIDEO 22 de elevi care mergeau într-o excursie au murit după ce autobuzul în care erau a luat foc, în Thailanda

de Naty Badea    |   

VIDEO În Thailanda, un autobuz care transporta elevi într-o excursie a luat foc: 22 de copii şi trei profesori morţi. Poliția a declarat că 19 persoane au fost salvate și transportate la diferite spitale.

Conform BBC în Thailanda, 22 de copii și trei profesori au murit la bordul unui autobuz care a luat foc. S-a întâmplat în provincia Pathum Thani, chiar în apropiere de capitala Bangkok. La bordul vehiculului se aflau în total 38 de elevi, inclusiv copii de școală primară și gimnazială, și șase profesori de la școala Wat Khao Praya Sangkharam din districtul Lan Sak. Poliția a declarat că 19 persoane au fost salvate și transportate la diferite spitale.

Videoclipurile postate pe rețelele de socializare arată că întregul autobuz este cuprins de flăcări. Șoferul a supraviețuit, dar se pare că a fugit și nu a fost încă găsit. Un martor ocular a povestit pentru presă că incendiul a izbucnit probabil după ce o roată a autocarului a explodat și vehiculul a lovit o barieră rutieră.

Prim-ministrul Paetongtarn Shinawatra și-a exprimat condoleanțele într-o postare pe social media X, spunând că guvernul va acoperi cheltuielile medicale și va despăgubi familiile victimelor.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile