Antena 3 CNN Life Viața fabuloasă a unei italience de 98 de ani care s-a apucat de surfing și are un soț cu 30 de ani mai tânăr: Nu vreau să fiu casnică

Viața fabuloasă a unei italience de 98 de ani care s-a apucat de surfing și are un soț cu 30 de ani mai tânăr: Nu vreau să fiu casnică

de Naty Badea    |   

O italiancă de aproape 98 de ani are o viaţă de invidiat: vara zboară în Sardinia pentru a face windsurfing, în timp ce iarna o petrece la Roma unde joacă golf  la un club. Apoi, când se întoarce în Liguria ei, face plimbări lungi.

Maria Carla Rivano, cunoscută tuturor drept Mariuccia, a declarat pentru presa din italia că a practicat sport toată viaţa: " Am început să înot pe vremea lui Mussolini. Nu m-am oprit niciodată, nici măcar când am devenit mamă celor trei copii ai mei. Nu am vrut să fiu casnică! Dimpotrivă, mereu am încercat să-mi fac timp pentru mine: baschet, tenis, plimbări și jogging. O modalitate de a mă simți bine cu mine însămi și, în consecință, cu ceilalți. Este puterea activității fizice."

După ce a devenit văduvă, zilele i se păreau infinite, aşa că la 80 de ani, Mariuccia a început chiar să joace golf, iar la 90 a început să ia lecții de pian. Acum zilele şi le petrece cu Mauro, actualul ei soţ cu 30 de ani mai tânăr decât ea şi inginer electronist. 

"Zilele noastre – a povestit Mariuccia – sunt toate o nebunie. Avem ritmuri de casnici. Lui îi place să se trezească devreme și să ia micul dejun imediat, eu, însă, am nevoie de timpul meu." 

Femeia nu are o dietă anume, dar mănâncă de toate cu înţelepciune. Întrebată dacă se simte vreodată obosită, aceasta a răspuns că niciodată. 

Subiecte în articol: Italia windsurf senzational
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile