Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Verifică-ți mașina înainte de a pleca în concediu

Verifică-ți mașina înainte de a pleca în concediu

Indiferent de locul în care alegi să călătorești, dacă vei folosi mașina ca și mijloc de transport este indicat să-i faci o verificare înainte să pleci la drum.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Nu vrei să îți strici vacanța cu diverse întâmplări neplăcute și nici să îți pui viața în pericol plecând la un drum lung fără a-ți verifica mașina.

Așadar înainte să pleci vizitează un service pe placul tău precum cele de la BRO CARS SOLUTIONS.

Chiar dacă mașina ta nu a avut nicio problemă în ultima vreme, nu ai de unde să știi dacă are probleme ascunse și nu ar fi frumos ca vacanță să îți fie întreruptă de astfel de probleme. Indiferent dacă ai nevoie de servicii auto Dacia, opel, ford, bmw și alte mărci, cei de la BRO CARS SOLUTIONS îți vor oferi cele mai bune servicii și cele mai utile rezolvări ale problemelor mașinii tale.

Ce verificări ar fi indicat să faci înainte de a pleca la drum?

Principala verificare pe care trebuie să o faci în primul rând sunt frânele. Poți verifica dacă ai nevoie de plăcute noi, dar și funcționalitatea întregului sistem, pentru a fi sigur de buna funcționare a acestuia. La drum lung o defecțiune de acest gen îți poate pune viața în pericol, de aceea nu ezita să faci această verificare înainte de a pleca de acasă.

Anvelopele – presiunea acestora trebuie verificată, dar și starea în care se găsesc anvelopele tale, de asemenea ține cont de vremea pe care o vei întâmpina, anvelopele tale trebuie să fie adaptate condițiilor climatice. Verifică cu mare atenția suprafața anvelopei, să nu ai obiecte înfipte în aceasta întrucât îți pot da de treabă, stricându-ți vacanța.

Pentru că mașina este destul de plină când pleci în vacanțe, motorul îi va fi puțin mai solicitat, decât de obicei, având și aerul condiționat pornit. Astfel că va trebui să verifici înainte de plecare lichidul de răcire, uleiul de motor, chiar și lichidul de parbriz, pentru a nu fi nevoit să oprești în caz că acesta se termină.

Treci pe la service înainte de plecarea în vacanță pentru a verifica sistemul de climatizare, lipsa acestuia ar putea fi insuportabilă pentru o călătorie lungă, mai ales pe caniculă. Cel mai bine este să lași persoanele specialiste să îți facă această verificare. Iar ca un sfat, în fiecare an trebuie să schimbi filtrele și să igienizezi întregul sistem pentru a nu avea probleme cu acesta și cu mirosurile neplăcute.

De asemenea, nu uita să treci pe la service-ul auto și pentru sistemul de iluminare. Știi foarte bine că farurile, semnalizările, proiectoarele de ceață, stopurile trebuie să se afle în stare perfectă de funcționare. Acest aspect trebuie îndeplinit pentru a fi în siguranță tu, dar și ceilalți participanți la trafic și pentru a nu pune viața ta sau a altora în pericol. Teama de a-ți lua amendă trebuie să fie doar un mic amănunt în acest caz.

Astfel că înainte de a pleca în concediu va trebui să le faci o vizită celor de Bro Cars Solutions pentru a putea pleca relaxat și liniștit în vacanța ta.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Festival de miștouri online la adresa lui George Simion