Antena 3 CNN Actualitate Despre VENTO

Despre VENTO

Vento are ca obiect principal de activitate comercializarea de produse de mobilier pentru casa si birou, fiind, de altfel, unicul distribuitor din Romania al produselor care poarta brand­ul Kolorado Bulgaria - unul dintre cei mai renumiti producatori de mobila din Europa.

de Georgiana Adam    |   

Interesul real fata de cerintele clientului ne-a determinat sa lucram cu cei mai buni in domeniu, selectand produse de cea mai inalta calitate, la preturi avantajoase pentru orice buzunar, pentru orice casa obisnuita sau una cu pretentii.

Misiunea noastra reflecta dorinta de a satisface nevoile si dorintele clientilor, oferind produse de mobilier pentru living, mobila dormitor, bucatarie, dining, office, hol sau baie, inclusiv produse home&deco, cu solutii bine adaptate oricaror necesitati.

Puternic importator si distribuitor direct de mobila de calitate, Vento iti aduce o gama variata de produse intr-un singur loc, intr-o  variatate de materiale, texturi si culori, care sa iti usureze munca si sa te ajute in alegerea mobilei ideale pentru caminul tau.

Portofoliul Vento include piese de mobilier realizate in stiluri diverse, pentru toate preferintele si categoriile sociale, pentru case modeste, obisnuite, ori pentru locuintele cu pretentii. Din pasiunea si atentia pentru design interior, reusim sa raspundem in mod pozitiv dorintelor venite din partea clientilor nostri, fapt reflectat prin calitatea si design-ul pieselor de mobilier, realizate intr-o varietate de modele.

La noi vei gasi mobilier cu aspect clasic, precum si corpuri de mobilier realizate intr­un stil minimalist, contemporan sau avangandist. Tinem intotdeauna pasul cu noile tendinte, astfel ca ofertele de produse sunt actualizate in mod constant prin comercializarea de noi modele, functionalitati si finisaje.

Oferim, totodata, produse de mobilier din lemn sau pal la un raport calitate - pret continuu imbunatatit, colegii nostri competenti in domeniu stand la dispozitia clientului in permanenta cu ajutor si informatii utile pentru a gasi intotdeauna produsul dorit.

Te asteptam in magazinul nostru online cu livrari in toata tara, unde poti alege dintr-o gama larga de mobilier, accesorii si decoratiuni pentru o casa de vis. Iti oferim inspiratie pentru a trai mai bine si mai frumos, prin gama variata de produse de inalta calitate realizate pe baza sugestiilor venite din partea design-urilor de top care completeaza echipa Vento.

Din dorinta de a crea si de a oferi produse de calitate, imbunatatim nivelul de confort al fiecarui cumparator. Alegandu-ne, vei avea parte de un somn odihnitor si vei fi inconjurat(a) de obiecte de buna calitate si frumoase, de produse de top, concepute cu o deosebita atentie la detalii.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile