Antena 3 CNN Timp liber Turism „Veniți în România! Avem nu doar fotbal de calitate": Țara noastră este promovată pe taxiurile din Germania

„Veniți în România! Avem nu doar fotbal de calitate": Țara noastră este promovată pe taxiurile din Germania

de Ioana Mircea    |   

Marcel Ciolacu, premierul României, a prezentat o campanie de promovare a țării noastre, în Germania, care va dura pe perioada Campionatului European de Fotbal 2024. Sute de taxiuri din Hamburg, Berlin, München și Frankfurt sunt colantate cu mesaje care îi îndeamnă pe turiști să viziteze România.

În mesajul său pe Facebook, Marcel Ciolacu a subliniat nu doar calitatea fotbalului românesc, dar și frumusețile naturale și culturale ale țării. Printre atracțiile menționate se numără Munții Carpați, Delta Dunării, mănăstirile din nordul Moldovei, cetățile dacice, satele din Transilvania și litoralul Mării Negre.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți vedea mai multe imagini cu taxiurile colantate.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Premierul a mulțumit Ministrului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Ștefan Radu Oprea, pentru acest demers de promovare.

În plus, Marcel Ciolacu a transmis o invitație personală prim-ministrului bavarez Markus Söder, asigurându-l că va avea parte de experiențe de neuitat în Delta Dunării și la Castelul Bran.

„Veniți în România! Avem nu doar fotbal de calitate, ci și obiective turistice spectaculoase! Munții Carpați, Delta Dunării, mănăstirile din nordul Moldovei, cetățile dacice, satele din Transilvania și litoralul românesc sunt destinațiile turistice unde veți dori să reveniți.

Cu ajutorul unui cod QR pe care îl regăsiți la peste 600 de taxiuri colantate, România este promovată în Hamburg, Berlin, München și Frankfurt, pe toată durata Campionatului European de Fotbal", a transmis Marcel Ciolacu.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un bărbat a murit, după ce s-a înfipt cu mașina în parapet