Antena 3 CNN Actualitate Locale La Oradea, s-a jucat bowling şi biliard cu tramvaie. Probe inedite de la Campionatul European al Vatmanilor

La Oradea, s-a jucat bowling şi biliard cu tramvaie. Probe inedite de la Campionatul European al Vatmanilor

Competiție pe șine la Oradea. Orașul a fost gazda Campionatului European al Vatmanilor, organizat în premieră în țara noastră.

de Silvia Preda    |   

25 de echipe mixte din 19 state europene au avut de înfruntat mai multe obstacole de la cârma tramvailor orădene. Probele au fost spectaculoase. Cele de bowling și biliard au fost favoritele publicului.

România a fost reprezentată la Campionatul European al Vatmanilor de doi orădeni. Aceștia au fost selectați să participe din toţi cei aproape 100 de vatmani ai orașului în urma unor probe de îndemânare.

Fiecare echipă a fost formată dintr-un vatman și o vatmaniță, care au parcurs pe rând șase probe. Cea mai spectaculoasă a fost cea de bowling, în care tramvaiele au lovit o minge cu diametru de un metru în încercarea de a doborî popicele. 

Citeşte şi: Două tramvaie s-au ciocnit frontal într-o intersecție, în Timișoara. Accidentul a fost filmat de o cameră de supraveghere 

Vatmanii au avut de trecut și o probă de biliard pe șine, în care echipele au împins tacul cu tramvaiul. 

Câștigătoarea competiției a fost echipa din Vienna, iar podiumul a fost completat de echipele din Gothenburg și Praga. Orădenii au fost la mijlocul clasamentului.

Campionatul european al vatmanilor a ajuns la cea de-a 10-a ediție și a fost găzduit până acum de orașe importante ca Berlin, Bruxelles sau Viena.

Subiecte în articol: vatmani bowling tramvai Oradea
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un val de căldură cuprinde România. ANM a emis avertizare cod galben