Antena 3 CNN Conținut plătit Vara aceasta, petrece o vacanță de neuitat de la Hello Holidays în Halkidiki

Vara aceasta, petrece o vacanță de neuitat de la Hello Holidays în Halkidiki

Peninsula Halkidiki (Grecia) este considerată una dintre cele mai frumoase din Europa. Anual atrage zeci de mii de turiști care se declară iremediabil îndrăgostiți de peisaje, de cultură și de gastronomie.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Dacă nu știi unde îți poți petrece vacanța de vară, îți recomandăm să iei în considerare Peninsula Halkidiki și să alegi un pachet turistic de la Hello Holidays.

Intră pe site-ul agenției de turism și descopera sejururi Grecia 2022. Îți garantăm că va fi una dintre cele mai frumoase vacanțe din ultima perioadă și că vei dori să te întorci în Peninsula Halkidiki și cu altă ocazie, poate chiar vara viitoare.

Este bine de știut că poți vizita Halkidiki în orice anotimp, însă dacă îți dorești să faci plajă și să te bucuri de mare, neapărat să alegi vara.

Primăvara, vremea este foarte plăcută și ideală pentru a vizita pe îndelete Halkidiki, deoarece plajele nu reprezintă singura atracție a peninsulei. În cazul în care vrei să te bucuri de plajă și de apa mării, dar nu suporți căldura verii sau dorești să scapi de aglomerație, îți recomandăm să mergi toamna.

Clima permite ca sezonul de plajă să se întindă până în octombrie. Iarna, locația este perfectă pentru o escapadă când vrei să fugi de temperaturile negative. În unele zile, s-ar putea să plouă și să fie înnorat, însă vremea este ideală pentru plimbare.

Cele mai frumoase atracții turistice ale Peninsulei Halkidiki

Locația este superbă în totalitate, însă dacă nu ai mult timp la dispoziție, îți vom prezenta în continuare cele mai frumoase atracții turistice, pentru a decide ce vrei să vizitezi vara aceasta.

Începem cu Peștera Petralona, care este situată la doar un kilometru de satul cu același nume și la aproximativ 50 km de Salonic.

Aici au fost descoperite rămășițele unui om preistoric, cu o vechime de 700000 ani. Peștera este de o frumusețe rară și merită să o vizitezi.

Satul Skyia este cel mai vechi și mai mare din Halkidiki și te va impresiona prin arhitectura sa, prin liniștea locului și ospitalitatea localnicilor. Aici găsești un templu din 1819, mai exact templul Agios Athanasios. Îți recomandăm și Golful Skyia, un loc ideal pentru plaja și pentru o baie relaxantă în mare.

Nu puteam să nu îți recomandăm și Brațul Kassandra. Conform legendelor, se spune că aici este locul de naștere la Giganților. Kassandra este cea mai populată destinație a peninsulei și este recunoscută pentru distracția de noapte.

Nu trebuie să ratezi nici Vourvourou, o localitate cu plaje de o frumusețe ieșită dn comun. Aici, apusul îți va tăia respirația și vei dori să te întorci ori de câte ori ai ocazia.

Așadar, dacă îți dorești o vacanță de care să îți amintești cu drag de fiecare dată, alege Halkidiki. Indiferent dacă vei merge vara sau toamna, suntem siguri că te vei bucura de plajele cu nisip fin, de apa numai bună pentru înot și de frumusețile insulei. Dacă vrei să rezervi o vacanță, intră pe site-ul Hello Holidays!

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile