Antena 3 CNN Actualitate Inedit Un secretar de stat face glume pe seama sa: „Dacă nici acum nu dă icterul în extrema dreaptă...”

Un secretar de stat face glume pe seama sa: „Dacă nici acum nu dă icterul în extrema dreaptă...”

de S.T.    |   

Specialist în IT și master în diplomație, Valeriu Ciolan Nicolae, a comentat într-un mod amuzant numirea sa în funcția de secretar de stat în Ministerul Muncii, făcând referire la etnia sa rromă.

„Despre numirea mea...

Prin 2002 am primit o ofertă de la Oracle. M-am amuzat atunci tare gândindu-mă la țața Rada – o scorpie naturală și la Geta, care făcea pe vrăjitoarea și în relațiile de "business", discutând locul meu de muncă.

"Fă, am auzit că s-a făcut nepoc-tu orăcăl? Ce e aia, face ca broaștili?"

"Nu, făi proasto! Orăcăloiaca un fel de-aia de zice viitoru’, numa că e bărbat !

Acuși mă duc secretar de stat la muncă. “Țigan” Ciolan secretar de stat la muncă – dacă nici acum nu dă icterul în extrema dreaptă, nu știu când se mai poate. Și să zică cineva că nu a fost taică-miu inspirat în alegerea numelui!

PS.: Pe soră-mea a numit-o Cheluța. E frumoasă foc și cu păr. Bineînțeles, eu sunt singurul chelios din familie. Frate-miu Puiu e desigur și Clement așa că mă pregătesc în câțiva ani să ajung papă”, a scris Valeriu Ciolan Nicolae, vineri, pe pagina sa de Facebook.

 

 
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile