Antena 3 CNN Politică Valeriu Iftime a preluat mandatul de președinte al CJ Botoșani. Din ședință nu au lipsit contrele politice

Valeriu Iftime a preluat mandatul de președinte al CJ Botoșani. Din ședință nu au lipsit contrele politice

Şedinţă cu emoţii, dar şi cu multe contre politice, la Consiliul Judeţan Botoşani. Valeriu Iftime, noul preşedinte al instituţiei, a depus jurământul. De la eveniment a lipsit Lucian Trufin, cel care a pierdut alegerile în favoarea lui Valeriu Iftime. A fost prezentă, însă, fosta preşedintă.

Valeriu Iftime şi-a preluat mandatul de președinte și a depus jurământul alături de noii consilieri. A spus că vrea să lucreze în echipă, însă i-a avertizat pe cei care nu muncesc că pot lua o "pauză".

Fosta preşedintă a Consiliului Judeţean, Doinița Federovici, i-a predat ştafeta, dar şi o listă cu peste 75 de proiecte începute, pe care să le ducă la bun sfârșit. 

Momentul a fost urmat de o serie de replici acide.

Valeriu Iftime: Sunt chestiuni urgente care ard și care ard peste apa care arde. Când spun apa, mă refer la compania de apă care are o mare problemă de funcționare, ratând toate proiectele de finanțare.

La evenimentul de la Botoşani a participat şi Eduard Mititelu, secretar de Stat în Ministerul Dezvoltării. Acesta a spus că îl sprijină pe Iftimie şi că este convins că va fi un actor principal în administrația județeană și națională.

O altă prioritate a noii conduceri a Consiliului Judeţean Botoşani este dezvoltarea căilor de acces, dar şi sprijinirea culturii.
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile