Antena 3 CNN Show Showbiz Declarații impresionante ale îndrăgitului actor Valentin Uritescu. „Aștept să mă duc acolo, pe câmp, sub iarbă, unde s-au dus toți strămoșii mei. Nu este o chestie dramatică”

Declarații impresionante ale îndrăgitului actor Valentin Uritescu. „Aștept să mă duc acolo, pe câmp, sub iarbă, unde s-au dus toți strămoșii mei. Nu este o chestie dramatică”

Valentin Uritescu a trecut prin momente foarte dificile. Îndrăgitul actor a vorbit la Antena Stars despre lupta sa cu boala cruntă de care suferă.

„A fost dramatic, rău de tot! Am avut mare noroc că nu mi-a afectat vorbirea. Am fost la Fundeni, acum o lună, să-mi fac analizele și să văd cam ce este cu mine și acolo am văzut, la Neurologie, ce înseamnă boala asta. Îți afectează vorbirea, nu înțelegi deloc ce spune bolnavul”, a mărturisit actorul.

„Mă rugam la Dumnezeu să nu mi se întâmple ceva până nu vor ști toți!”

„Se spune că în viață trebuie să sădești un pom, să îți faci o casă, să te căsătorești, să ai un copil și, dacă mai ai timp, să și scrii o carte. Eu le-am făcut pe toate și la ora actuală aștept să mă duc acolo, pe câmp, sub iarbă, unde s-au dus toți strămoșii mei. Să știi că nu este o chestie dramatică...Dar nu mai am ce face...”

Mai multe declarații impresionante ale actorului, în materialul video de mai jos:

 

Subiecte în articol: boala
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Lista medicamentelor și alimentelor care dau rezultat fals-pozitiv la testul anti-drog