Antena 3 CNN Externe Panică și disperare în Partidul Democrat după prestația lui Joe Biden la dezbaterea CNN cu Trump. ”Suntem terminați”. Va fi Biden înlocuit?

Panică și disperare în Partidul Democrat după prestația lui Joe Biden la dezbaterea CNN cu Trump. ”Suntem terminați”. Va fi Biden înlocuit?

După ce s-a încheiat dezbaterea dintre Donald Trump și Joe Biden organizată de CNN la sediul din Atlanta, un val de reacții a lovit politica americană, euforice în tabăra republicană și disperate în cea a democraților. Prestația președintelui Biden i-a îngrijorat pe democrați, care se tem că acesta nu poate face față alegerilor și încă unui mandat. Jurnaliștii de la CNN relatează că democrații au încercat inițial să-l scuze pe Biden pentru felul în care s-a prezentat la dezbatere prin faptul că ”este răcit”, dar apoi au început să ia în calcul și varianta schimbării lui Biden din poziția de candidat. Dezbaterea de vineri noaptea a avut loc înainte de Convențiile celor două partide, deci, teoretic, Biden nu este încă validat drept candidat oficial pentru alegerile din 5 noiembrie. 

Acesta a avansat varianta înlocuirii lui Biden înainte de Convenția democraților. 

În schimb, republicanii jubilează.  

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Beryl devine cel mai timpuriu uragan de categoria 5 înregistrat vreodată în Atlantic