Antena 3 CNN Actualitate Urmărire ca-n filme cu focuri de armă în București

Urmărire ca-n filme cu focuri de armă în București

Urmărire ca-n filme cu focuri de armă pe străzile Capitalei. 

Un şofer care avea o alcoolemie de 0,78 mg/l n-a oprit la semnalul politiştilor. 

Agenții au fost nevoiţi să tragă 9 focuri de avertisment pentru a-l prinde. Cu poliţia pe urmele sale, individul a intrat şi într-o maşina în cartierul Vitan. Se pare că şoferul nu ar fi avut nici permis de conducere. Patru persoane au fost duse la audieri la sectia 12 de Politie.

„În cursul acestei dimineți, în jurul orelor 00.30, polițiști din cadrul Secției 16 Poliție, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au observat pe o stradă din sectorul 4 al capitalei, un autotorism cu mai mulți ocupanți, care se deplasa sinuoas pe carosabil. Polițiștii au procedat la efectuarea manevrelor pentru oprirea regulamentară a autovehiculului,moment în care conducătorul auto a simulat oprirea, apoi a accelerat.

Imediat s-a pornit în urmărirea autotorismului, iar la o intersecție, un echipaj de la Secția 15 de Poliție, solicitat ca sprijin, a încercat să oprească mașina însp după refuzul șoferului de a opri, au folosit armamentul din dotare, executând focuri de avertisment în plan vertical, autotorismul neoprind nici de acestă dată. 

Cei patru ocupanți au coborât și au început să alerge, moment în care, pentru prinderea și imobilizarea acestora, s-a folosit din nou armamentul din dotare, executându-se în plan vertical focuri de avertisment. 

În urma primelor verificări s-a stabilit că șoferul autototismului nu deține permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,78g/% în aerul respirat. Menționăm că, în ambele cazuri, în urma folosirii armamentului din dotare nu au rezultat victime sau pagume materiale”, informează Poliția Română. 

Subiecte în articol: focuri de arma
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Festival de miștouri online la adresa lui George Simion