Antena 3 CNN Life Unde să organizezi petreceri perfecte pentru copii în București

Unde să organizezi petreceri perfecte pentru copii în București

de Ioana Dobre    |   

Organizarea unei petreceri perfecte pentru copii este una dintre cele mai îndrăgite activități de care te vei bucura în calitate de părinte. Întreaga planificare readuce la viață cele mai frumoase momente ale copilăriei, iar primul pas în crearea unui eveniment reușit constă în alegerea locației potrivite.

Prima opțiune este să găzduiești petrecerea în propria locuință. Aceasta este preferată cu precădere de cei care locuiesc la casă și au mai mult spațiu la dispoziție. În cazul în care locuiești la bloc sau vrei un loc cu totul special, închirierea unui loc de joacă este cea mai inspirată idee.

Dacă locuiești în București, nu ai motive de îngrijorare. Există o varietate de locuri de joacă, ce te surprind cu amenajări de poveste și pachete atractive.

Cum alegi locul de joacă din București potrivit?

Pentru a alege locul de joacă potrivit din București, ține cont de facilitățile existente și de vârsta copilului. În cazul copiilor de +2 ani, poate fi mai dificil să găsești un spațiu de joacă cu dotări adecvate etapei de creștere a acestora.

Dotările existente sunt un alt criteriu important. Ai nevoie de un loc de joacă copii curat, care este igienizat cu atenție de fiecare dată. Nu în ultimul rând, siguranța echipamentelor de joacă este importantă.

Alege un loc de joacă petreceri copii de încredere, cu dotări certificate și testate, care nu pun în pericol micii aventurieri.

Alte detalii de care să ții cont este spațiul de care locul de joacă dispune. Este de preferat să fie unul generos, cu dotări atractive, care să ofere mediul ideal de joacă pentru sărbătorit și invitații lui. Totodată, ai nevoie de un spațiu de socializare pentru părinți, iar dacă vrei o organizare mult mai ușoară, optează pentru servicii complete, precum animatori și meniuri delicioase

De ce să alegi „Up in the Sky”?

Unul dintre locurile de joacă din București destinate tuturor categoriilor de vârstă este „Up in the Sky”. Acesta dispune de 3 etaje dedicate, respectiv:

· Aventura Floor la parter, dedicat copiilor de +7 ani. Acesta se remarcă prin varietatea de echipamente de joacă, ce stârnesc spiritul de aventură al școlarilor. Aici ei pot găsi sistemul Ninja Warrior, peretele de escaladă, șase trambuline și tiroliana cu sistem de revenire.

· Green Floor la etajul 1, ce așteaptă copiii de +3 ani. Distracția este garantată aici de tobogane, piscină cu mingi, leagăne, obstacole de tip tubulatură, trambuline, pereți pentru cățărare și panou interactiv cu mingi.

· Pastel Floor la etajul 2, pentru copiii de +2 ani. Cei mici vor descoperi la acest nivel pereți de escaladă, obstacole drăgălașe, tuburi de strecurat, trambuline, cuburi atractive și un cocotier electric.

Indiferent de vârsta copilului tău, „Up in the Sky” este locul de joacă potrivit pentru tine. Nu lipsesc terasa și zona de socializare pentru părinți, unde cei mari se pot bucura de liniște, știind că cei mici sunt în siguranță.

Iar pentru a-ți fi și mai ușor să planifici petrecerea reușită, echipa „Up in the Sky” îți pune la dispoziție preparate delicioase, accesorii party și animatori, care transformă evenimentul într-unul memorabil.

Subiecte în articol: advertorial
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile