Antena 3 CNN Externe Mapamond Un ucrainean a tranșat o rusoaică cu care s-a împrietenit la un centru spiritual din Peru și apoi a motivat că "era posedată"

Un ucrainean a tranșat o rusoaică cu care s-a împrietenit la un centru spiritual din Peru și apoi a motivat că "era posedată"

de Georgiana Marina    |   

Un ucrainean a fost arestat pentru că a tranșat o rusoaică pe care a cunoscut-o la un centru de terapie spirituală din Peru, scrie 7sur7. În timpul anchetei, el a susținut că a vrut să salveze sufletul prietenei lui, care era "posedat de forțe malefice."

Ucraineanul Ivan Kuzmin, de 38 de ani, a fost arestat luni, de un judecător de la Tribunalul din San Martin, Peru.

El a fost acuzat că, fiind sub influența unor substanțe halucinogene, a ucis și tăiat în bucăți, o rusoaică pe care o cunoscuse la un centru de terapie spirituală.

Procurorul a cerut ca să fie arestat timp de nouă luni, pe toată durata anchetei.

Ivan Kuzmin s-a împrietenit cu Liudmila Lazarenko, o rusoaică de 44 de ani, într-un centru de terapie pentru „corp și minte” din Yurimaguas.

La audieri, el a recunoscut că a ucis-o pe Liudmila Lazarenko fiind sub influența ciupercilor halucinogene și a ayahuasca, o băutură tradițională indigenă care conține o puternică substanță psihoactivă. El a susținut că a acționat pentru a „salva sufletul” prietenei sale, despre care credea că este stăpânită de forțele malefice.

Procurorul Llesenia del Mar a declarat presei că suspectul a fost găsit sâmbătă în dormitorul victimei, având un cuțit în mână. În cameră, anchetatorii au găsit cadavrul tranșat.

Centrul de terapie a fost închis de autorități pe durata anchetei.

 

Subiecte în articol: Ucraina Rusia crima Peru
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile