Antena 3 CNN Actualitate Locale Un taximetrist a fost ucis de un client. Cadavrul a fost ascuns într-o pădure de lângă București

Un taximetrist a fost ucis de un client. Cadavrul a fost ascuns într-o pădure de lângă București

de Roxana Mihăiescu    |   

Șoferul unei firme de transport, de tip „ride-sharing”, a fost înjunghiat, în noaptea de marţi spre miercuri, de către un client din judeţul Prahova care i-a abandonat trupul într-o zonă împădurită din apropierea localităţii Snagov, iar apoi i-a luat maşina pe care ulterior a incendiat-o în zona localităţii Brazi.

Update: Individul în vârstă de 21 de ani și-a recunoscut fapta și a fost reținut pentru 24 de ore.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Potrivit surselor Antena 3 CNN, victima, bărbatul de 31 de ani, lucra ca sofer angajat al unei flote de ridesharring. În noaptea de marți spre miercuri, acesta a fost solicitat de către tânărul de 21 de ani, pentru o cursă din Ploiești către Bărcănești, unde, potrivit surselor din anchetă, agresorul locuia la concubina lui fără forme legale. Destinația finală ar fi trebuit să fie în Ilfov. Comanda ar fi fost făcută prin telefon, direct către șofer, și nu din aplicație. Doar că, la un moment dat, din motive încă necunoscute, între cei doi ar fi izbucnit un conflict care a degenerat.

Clientul i-ar fi cerut șoferului să oprească pe o stradă din Snagov. Acolo s-au dat jos din autoturism, moment în care agresorul i-a aplicat victimei zeci de lovituri de cuțit, pana ce a rămas fără suflare. Apoi a luat trupul neînsuflețit, pe care l-a abandonat într-o pădure din zonă.

Deși nu avea permis, bărbatul de 21 de ani a mers cu mașina șoferului până în localitatea Bătești, din comuna prahoveană Brazi.  A incendiat autoturismul după care a plecat acasă la concubină, în localitatea Bărcănești.

Înainte să se pună la somn, individul i-a spus iubitei sale ce a făcut

Înainte să meargă la somn, spun surse din anchetă, i-ar fi povestit iubitei ce făcuse. Localnicii din zonă au văzut flăcările și au sunat la 112. 

După ce au stins focul, pompierii și-au dat seama că ceva nu este în regulă și au chemat poliția. Oamenii legii au analizat cursele șoferului,  au urmărit camerele de supraveghere, iar de dimineață au ajuns în locul în care se afla criminalul și l-au dus la audieri. Deși, inițial, în fața procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova a povestit că a fost pus să incendieze autoturismul, într-un final, criminalul și-a recunoscut fapta.

„Poliţiştii Secţiei Rurale Cocorăştii Colţ au fost sesizaţi noaptea trecută, în jurul orei 00:30, cu privire la faptul că, în extravilanul localităţii Brazi, se manifestă un incendiu la un autoturism.

În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, constatând faptul că aspectele sesizate se confirmă, incendiul fiind lichidat de pompieri. Experienţa poliţiştilor care se aflau la cercetarea la faţa locului a condus la suspiciuni cu privire la cauza probabilă a incendiului, cercetările fiind extinse. Astfel, la scurt timp, a fost depistată persoana bănuită de comiterea faptei, ca fiind un tânăr de 21 de ani din comuna Bărcăneşti”, a transmis IPJ Prahova, potrivit Agerpres.

La acest moment, autorul se află în custodia poliţiei, în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt, urmând să fie luate măsurile legale în consecinţă.

În cauză, cercetările sunt continuate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, cu sprijinul poliţiştilor de la Serviciile de Investigaţii Criminale Prahova şi Ilfov.

Subiecte în articol: client taximetrist crimă IPJ Prahova
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile