Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr din Ucraina a fost găsit împușcat în cap într-o fermă din Botoșani. Lângă el se afla o armă de vânătoare

Un tânăr din Ucraina a fost găsit împușcat în cap într-o fermă din Botoșani. Lângă el se afla o armă de vânătoare

de Claudia Popovici    |   

Un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din Ucraina a fost găsit, sâmbătă dimineaţă, împuşcat în cap, într-o fermă din comuna George Enescu din judeţul Botoşani. Lângă el se afla și o armă de vânătoare. Alarma a fost dată chiar de proprietar, care a sunat imediat la 112. Din primele informaţii, tânărul ar fi intrat ilegal în România, în urmă cu câteva zile. Poliția încearcă să afle acum dacă bărbatul s-a sinucis sau a fost ucis.

Tragedia s-a întâmplat azi-dimineaţă, într-o fermă din comuna George Enescu, Botoşani. Descoperirea macabră a fost făcută de proprietarul fermei care a sunat imediat la 112. 

La faţa locului, a ajuns un echipaj de poliţie care l-a identificat pe tânăr ca fiind un cetăţean ucrainean, în vârstă de 26 de ani. Lângă cadavrul tânărului a fost găsită o armă de vânătoare.

„La data de 31 august 2024, în jurul orei 8,00, am fost sesizaţi prin apel 112 de către un bărbat, din comuna George Enescu, cu privire la faptul că la locuinţa sa se află un cetăţean ucrainean decedat. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat că aspectele sesizate se confirmă, fiind identificat un tânăr, de 26 ani, care prezenta o plagă împuşcată la nivelul capului, iar lângă acesta se afla o armă de vânătoare", a precizat IPJ Botoşani.

În acest moment se efectuează cercetarea la faţa locului pentru a se stabili dacă bărbatul s-a sinucis sau a fost ucis.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile