Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr beat și fără permis a luat mașina familiei și a făcut accident. S-a rostogolit de câteva ori și s-a oprit în poarta unei case

Un tânăr beat și fără permis a luat mașina familiei și a făcut accident. S-a rostogolit de câteva ori și s-a oprit în poarta unei case

de Bianca Chirilă    |   

Un accident ce se putea termina cu o tragedie a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică pe o stradă în localitatea Prilipeț, din județul Caraș-Severin. Un tânăr de 18 ani din comuna Bozovici, beat și fără permis de conducere, a urcat în mașina familiei cu care venise la o petrecere și a plecat spre casă. A pierdut controlul volanului, s-a răsturnat cu mașina și după ce s-a rostogolit de mai multe ori, s-a lovit de un cap de pod și s-a oprit în poarta unei case.

După ce a chefuit toată noaptea și fără a poseda permis de conducere, un tânăr de 18 ani din Bozovici a urcat în autoturismul familiei cu care venise la petrecere și a plecat spre casă.

La un moment dat, acesta a pierdut controlul volanului, s-a răsturnat cu mașina și după ce s-a rostogolit de mai multe ori, s-a lovit de un cap de pod și s-a oprit in poarta unei case.

Din fericire, tânărul a scăpat cu viață. Are mai multe contuzii și lovituri, cucuie și doi dinți lipsă, dar este în viață și a ieșit singur din mașina făcută praf.  

La controlul polițiștilor cu aparatul etilotest, acestuia i-a ieșit o alcoolemie de 0,65 alcool în aerul expirat. Asta înseamnă o valoare dublă în sânge.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice, în stare de ebrietate și fără permis de conducere.

Subiecte în articol: accident sofer beat permis de conducere
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile