Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr a fost găsit împușcat mortal pe un câmp, în Timiș. Poliția a recuperat o armă de vânătoare

Un tânăr a fost găsit împușcat mortal pe un câmp, în Timiș. Poliția a recuperat o armă de vânătoare

de Andreea Borboros    |   

Un tânăr de 24 de ani a fost găsit fără viață, cu urme de violență, pe un câmp din județul Timiș, în zona localității Cladova, transmite Antena 3 CNN.

Anchetatorii care au preluat cazul au ridicat din apropiere o armă de vânătoare.

"Una dintre ipotezele pe care merg anchetatorii ar fi aceea de accident produs în timpul activității de braconaj.

Alarma a fost dată chiar de către tatăl tânărului de 24 de ani. Tatăl este cunoscut drept vânător cu experiență în zona de vest a țării.

Echipajul de ambulanță ajuns la fața locului a constatat că tânărul este decedat, iar la nivelul gâtului prezintă o plagă prin împușcare.

Polițiștii care au preluat cazul au găsit la câțiva metri de cadavru o armă de vânătoare, cu care, însă, nu s-ar fi tras.

Surse din anchetă spun că plaga împușcată de la gâtul tânărului de 24 de ani a fost produsă de la distanță, probabil cu o altă armă.

Fratele de 19 ani al victimei și tatăl tânărului au fost duși la audieri de către anchetatori", a relatat corespondentul Antena 3 CNN, Andreea Borboros.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, investigatorii suspectează că fratele de 19 ani al tânărului ar fi cel care a apăsat pe trăgaciul armei de vânătoare.

Tatăl celor doi le-a spus anchetatorilor că el a fost cel care a sunat la 112, după ce fiul său mai mic a găsit cadavrul fratelui său.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile