Antena 3 CNN Actualitate Locale Un sucevean cu un trafalet și-a vopsit singur trecere de pietoni pe drumul din fața casei. Apoi poliția i-a dat o veste proastă

Un sucevean cu un trafalet și-a vopsit singur trecere de pietoni pe drumul din fața casei. Apoi poliția i-a dat o veste proastă

de Daniela Chihaia    |   

Pentru că a vrut să-și facă viața mai ușoară, un bărbat din Suceava și-a vopsit singur trecere de pietoni în fața casei, pe un drum județean. Pățania lui n-a trecut neobservată și după ce mai multe imagini au apărut în mediul online, bărbatul s-a trezit cu poliția la poartă.

În seara de 31 iulie, în jurul orei 21.45, polițiștii au văzut niște imagini cu un bărbat de 44 de ani, din comuna Arbore, care a vopsit linii paralele albe pe drumul județean 178, în fața locuinței, potrivit Monitorul de Suceava.

Un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului și a găsit un număr de 8 linii albe, paralele, trasate pe drum. Improvizația bărbatului poate crea confuzie și risc de accidente, spune poliția.

Din cercetări a rezultat că, în aceeași seară, în jurul orelor 19:00, bărbatul a luat decizia de a-și face singur „zebra” cu un trafalet, după ce a consumat alcool. Audiat mai târziu la poliție, bărbatul a recunoscut fără probleme că a făcut acest lucru într-un moment de beție și pentru că i s-a părut amuzant.

Polițiștii i-au făcut dosar penal pentru infracțiunea de „împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice”.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile