Antena 3 CNN Actualitate Locale Un şofer şi pasagerul său au fost reţinuţi după ce au lovit cu ranga un alt conducător auto, lângă Miercurea Sibiului

Un şofer şi pasagerul său au fost reţinuţi după ce au lovit cu ranga un alt conducător auto, lângă Miercurea Sibiului

de Mia Lungu    |   

Un şofer şi pasagerul său au fost reţinuţi după ce l-au lovit pe un alt conducător auto cu o rangă, incidentul având loc pe fondul unui conflict mai vechi, informează, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, potrivit Agerpres.

"La data de 28 august a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Miercurea Sibiului au reţinut doi bărbaţi, în vârstă de 34, respectiv 57 de ani, ambii din localitatea Jina. (...) Din cercetările efectuate a rezultat că, la data de 28 august a.c., în jurul orei 15:30, în timp ce conducea un autoturism dinspre Dobârca spre Poiana Sibiului, bărbatul în vârstă de 34 de ani l-ar fi observat conducând un autoturism în faţa sa pe un alt bărbat, în vârstă de 52 de ani, tot din Jina, l-ar fi depăşit, iar în timpul manevrei de depăşire l-ar fi acroşat în lateral pentru a-l forţa să iasă în afara părţii carosabile.

Autoturismul victimei s-a oprit în şanţ, în urma acestui incident rezultând pagube materiale. După producerea tamponării, bărbatul de 34 de ani a oprit autoturismul, a coborât împreună cu pasagerul care îl însoţea, bărbatul în vârstă de 57 de ani, şi l-au lovit în mod repetat cu un obiect contondent pe celălalt şofer în zona capului, toracelui şi membrelor, după care ar fi părăsit locul incidentului", se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ.

Potrivit sursei citate, între cele trei persoane există un conflict mai vechi.

Şoferul agresat a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În scurt timp de la sesizarea efectuată prin apel 112, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Miercurea Sibiului i-au depistat pe cei doi presupuşi agresori pe raza localităţii Jina.

Ca urmare a probatoriului administrat în cauză, poliţiştii au luat măsura reţinerii celor doi bărbaţi pentru 24 de ore, ei fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Aceştia vor fi prezentaţi unităţii de parchet competente în vederea aplicării de măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate la nivelul Poliţiei Oraşului Miercurea Sibiului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sălişte. 

Subiecte în articol: lovit cu ranga Miercurea Sibiului
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile