Antena 3 CNN Actualitate Un șofer a căzut cu mașina de pe pasajul Lujerului. Autoturismul s-a răsturnat pe linia de tramvai, circulația pe ruta 41 e blocată

Un șofer a căzut cu mașina de pe pasajul Lujerului. Autoturismul s-a răsturnat pe linia de tramvai, circulația pe ruta 41 e blocată

de Georgiana Marina    |   

Linia de tramvai 41 din București este blocată din cauza unui incident produs în zona Lujerului. Un șofer a pierdut controlul volanului, iar mașina a căzut de pe pasaj și s-a răsturnat pe calea de rulare a tramvaielor.

[GAL layout="5"]

UPDATE 14.55 Polițiștii rutieri au fost sesizați la 14.07, prin apel la 112, cu privire la accidentul rutier. Din primele informații, șoferul unui autovehicul a ieșit din parcarea centrului comercial Plazza România, a pătruns pe spațiul verde și a lovit gardul de protecție al Pasajului Lujerului, după care a căzut pe plafon.

Rănit, șoferul a fost dus la spital.

La fața locului se fac cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii accidentului rutier.

Traficul rutier în zona de producere a accidentului este restricționat pe sensul de deplasare dinspre Bd. Timișoara către șos. Virtuții.

Știrea inițială

Linia 41 e blocată pe sensul dinspre Bulevardul Timișoara către Șoseaua Virtuții.

Pentru preluarea călătorilor, STB SA înființat linia naveta 641. 

Călătorii pot obține informații despre modificările survenite în circulația mijloacelor de transport, prin intermediul aplicației INFOTB.

Din primele informații, șoferul ar fi ieșit din centrul comercial din apropiere și, la intrarea pe pasaj, ar fi pierdut controlul volanului, iar mașina a căzut direct pe linia 41.

Șoferul a ieșit singur din mașină și este conștient. 

Subiecte în articol: accidnet București
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile