Antena 3 CNN Actualitate Locale Un șef de poliție din Vâlcea a fost găsit mort în post. Surse: Bărbatul a folosit pistolul din dotare pentru a se sinucide

Un șef de poliție din Vâlcea a fost găsit mort în post. Surse: Bărbatul a folosit pistolul din dotare pentru a se sinucide

de Gabriela Mladin    |   

Un şef de Poliţie din Vâlcea a fost găst mort în post, în noaptea de miercuri spre joi. Potrivit surselor Antena 3 CNN, acesta a folosit arma din dotare pentru a-şi pune capăt zilelor. Bărbatul ar fi lăsat şi un bilet de adio.

„În noaptea de 7 spre 8 august a.c., în jurul orei 02:30, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județan Vâlcea a fost sesizat prin apel 112 de către o femeie, cu privire la faptul că șeful Postului de Poliție Roșiile a fost găsit decedat.

De îndată, s-a constituit o echipa operativă, care, împreună cu procurorul de caz, au stabilit că cele sesizate se confirmă, bărbatul fiind găsit inconștient pe canapeaua din interiorul postului de poliție.

Din păcate, echipajul medical de la fața locului au constatat decesul acestuia, trupul neînsuflețit fiind preluat și transportat la Serviciul de Medicină Legală Vâlcea, în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, este vorba de un bărbat, de 28 de ani, absolvent al Școlii de Agenți de Poliție Vasile „Lascăr Campina”, promoția decembrie 2017.

Acesta a fost declarat apt psihologic, la data de 21.12.2021, pentru ocuparea postului.

Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor și cauzelor în care a avut loc evenimentul”, a transmis IPJ Vâlcea.

Potrivit surselor Antena 3 CNN, bărbatul s-a sinucis folosind pistolul din dotare. El a lăsat și un bilet de adio. De asemenea, șeful de poliție din Vâlcea ar fi avut neînțelegeri în familie.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile