Antena 3 CNN Externe Diaspora Un român gelos din Italia a vrut să-și arunce de la etaj soția, dar a fost oprit de fiica lor. Scenele la care a asistat adolescenta

Un român gelos din Italia a vrut să-și arunce de la etaj soția, dar a fost oprit de fiica lor. Scenele la care a asistat adolescenta

de Naty Badea    |   

Un român în vârstă de 39 de ani, rezident în localitatea Mussolente, provincia Vicenza din Italia a fost arestat pentru tentativă de omor calificat și vătămare corporală gravă asupra soției sale.

Intervenția a fost efectuată de carabinieri care au pătruns în casă în miezul nopții și l-au găsit pe suspect în avansată stare de ebrietate.

Conform Ansa, bărbatul, în timpul unui litigiu din cauza geloziei, și-a împins soţia pe balconul casei, apoi a apucat-o de gât cu ambele mâini, încercând să o împingă peste balustradă.

Victima a reacționat, ținându-se de balustradă, apoi ghemuindu-se și pivotând cu genunchiul de barele balconului, în timp ce bărbatul continua să o strângă de gât şi încerca să o ridice și să o arunce în gol.

Salvatoare a fost intervenția fiicei de 15 ani a cuplului care, trezită de scandalul provocat de părinţi, a încercat să îşi calmeze tatăl şi să îl facă să renunţe la gestul teribil.

De altfel, la vederea ei, bărbatul s-a oprit din agresiune și a părăsit locuința. Când s-a întors acasă la scurt timp, polițiștii chemați de adolescentă se aflau deja la fața locului. 

Agresorul în vârstă de 39 de ani, după ce la vederea agenţilor de poliţie a devenit violent, ulterior s-a liniștit și a fost dus de carabinieri la secţia de poliţie, în timp ce femeia a fost transportată la spital unde a fost tratată și externată cu un prognostic de 5 zile de îngrijiri medicale.

Între timp bărbatul a fost arestat și, la solicitarea procurorului de caz, a fost dus la închisoare.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile