Antena 3 CNN Externe Mapamond Un român a urinat în centrul istoric al unui oraș din Italia. Ce i se întâmplă acum

Un român a urinat în centrul istoric al unui oraș din Italia. Ce i se întâmplă acum

de Naty Badea    |   

Comisarul-şef de poliție din localitatea Forlì-Cesena a emis un ordin care interzice unui cetățean român accesul în anumite zone ale municipiului Cesenatico, ca răspuns la o solicitare a poliției locale, pentru a garanta siguranța publică. Românul este considerat "un pericol pentru societate" după ce a fost prins de mai multe ori că îşi făcea nevoile în spaţii publice.

Conform Giornalesm Bărbatul a fost îndepărtat iniţial dintr-o piață din centrul istoric, după ce a fost surprins urinând într-o zonă aglomerată, cunoscută pentru că este frecventată de familii.

În ciuda faptului că i s-a interzis să se întoarcă timp de 48 de ore, a doua zi a fost găsit din nou în aceeași zonă, ceea ce a determinat autoritățile să facă o sesizare care comisariatul de poliție din zonă.

Din investigații a reieșit că individul era deja cunoscut polițiștilor pentru comportamente nepotrivite în public, prin care a provocat tulburarea ordinii publice. Documentul emis de poliția italiană descrie acțiunile românului drept o amenințare la adresa siguranței publice și un obstacol în calea utilizării spațiilor comune.

Din acest motiv, s-a decis interzicerea accesului în centrul orașului pentru un an. Dacă această nouă sancţiune va fi încălcată, bărbatul riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la un an.

În plus, Oficiul pentru Imigrări evaluează procedurile pentru eventuala expulzare a cetățeanului român de pe teritoriul național.

Subiecte în articol: Italia expulzare roman diaspora
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile