Antena 3 CNN Externe Diaspora Un român a provocat mai multe explozii într-un oraş din Italia. Ce au găsit carabinierii la domiciliul acestuia

Un român a provocat mai multe explozii într-un oraş din Italia. Ce au găsit carabinierii la domiciliul acestuia

de Naty Badea    |   

Momente de panică în localitatea Ladispoli în Italia, după ce locuitorii au auzit mai multe explozii care aveau loc pe străzile din apropiere.

Aceştia au sunat imediat la 112, iar carabinierii sosiţi la faţa locului au cercetat întreg perimetrul şi au identificat un bărbat de cetăţenie română în vârstă de 26 de ani aflat într-o stare avansată de ebrietate.

Conform Terzobinario, în urma percheziţiilor corporale, poliţiştii italieni au găsit asupra românului foarte multe dispozitive explozive artizanale. Astfel agenţii au decis să meargă şi acasă la suspect, iar în urma percheziţiilor domiciliare au găsit aproape jumătate de kilogram de materiale explozive.

Românul a fost reţinut cu acuzaţia de deținere de material exploziv și pentru că a ameninţat şi agresat poliţiştii. Acum bărbatul de 26 de ani urmează să răspundă pentru faptele sale în faţa judecătorilor italieni.

Subiecte în articol: explozii Italia roman retinut
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile