Antena 3 CNN Externe Un român a fost arestat după uciderea unei femei într-un schimb de focuri, la Roma

Un român a fost arestat după uciderea unei femei într-un schimb de focuri, la Roma

de Naty Badea    |   

Un român a fost arestat într-un caz de omor extrem de mediatizat în Italia. Presa din peninsulă îi dă numele: Adrian Ștefan Ioniță, de 24 ani.

"Au fost arestați primii suspecți într-unul dintre ele mai mediatizate cazuri penale  din acest moment din Italia. Este vorba despre uciderea unei femei în urma unui schimb de focuri. Alături de român, a fost arestat și un peruvian de 23 de ani.

Cei doi bărbați se aflau într-o mașină Fiat, atunci când au început să tragă, vizând ocupanții unui alt vehicul, un Golf în care se aflau traficanți dintr-un clan rival.

Vehiculul asupra căruia s-a tras era în apropiere de Smart-ul în care se aflau victima, Caterina Ciurleo, împreună cu o prietenă sa.

Femeia în vârstă de 81 de ani a fost transportată de urgență la spital în stare critică. Ea a decedata a doua zi. Anchetatorii au constatat că au fost trase cinci proiectile de calibru 9 mm în direcția vehiculului vizat, iar un glonț a nimerit-o pe femeia în vârstă de 81 de ani.

Identificarea celor doi suspecți care au fost ulterior arestați a fost posibilă după ce carabinierii au vizionat imaginile pe camerele de supraveghere din zonă și au refăcut întregul traseu al mașinii respective.

Ancheta este în continuare în plină desfășurare și vom vedea dacă vor fi și alte arestări", a transmis corespondentul Antena 3 CNN în Italia, Naty Badea.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile