Antena 3 CNN Actualitate Locale Un primar norocos! A câştigat o mică avere din pariuri sportive

Un primar norocos! A câştigat o mică avere din pariuri sportive

Primarul muncipiului Calafat, Lucian Ciobanu a câștigat, împreună cu familia, peste 50.000 de euro la pariuri sportive pentru meciurile de baschet care s-au disputat în competițiile NBA și Euro Ligă, în noaptea de miercuri spre joi.

Edilul, soția acestuia, precum și socrii săi au pus, fiecare, câte un bilet la o agenție de pariuri sportive din Calafat. Ei au plătit pe biletele de pariuri între 9 lei și 17,50 lei, și au câștigat sume cuprinse între 41.000 lei și 66.000 lei.

Acesta nu este primul câștig al primarului din Calafat. „Am mai câștigat prin ’96 într-o lună de zile circa 40.000 mărci, anul trecut cam un miliard lei vechi. Și ce am câștigat acum. Dar să știți că biletele aparțin întregii familii. Eu sunt creierul, dar toată lumea mă susține. De fiecare dată, fiecare pune câte un bilet după mine. De data aceasta am pariat pe baschet la NBA și Euro Ligă. Eu am câștigat 600 milioane lei vechi, soția și socrul meu la fel, iar soacră-mea are 400 milioane lei vechi. Socrul meu va investi banii, iar eu cu soția vrem să ne apucăm de casă, cât ne-o ajunge”, a declarat edilul pentru jurnalulolteniei.ro.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile