Antena 3 CNN Actualitate Locale Un primar din Vaslui a fost lovit cu fierul de călcat, în cap, de amanta sa

Un primar din Vaslui a fost lovit cu fierul de călcat, în cap, de amanta sa

de Cristi Georgescu    |   

Un primar din județul Vaslui a fost atacat de amanta sa cu un fier de călcat, într-un moment de tensiune. În urma incidentului, edilul a obținut un ordin de protecție provizoriu împotriva femeii, cu care are și un copil. Cu toate acestea, în fața judecătorilor, primarul a decis să renunțe la acest ordin.

Relația amoroasă dintre cei doi a trecut printr-o perioadă dificilă, culminând cu o confruntare intensă la locuința primarului. Femeia, furioasă că bărbatul nu se ocupa de copilul lor, a mers la el acasă și a declanșat un scandal. Discuția aprinsă s-a transformat rapid într-o altercație, culminând cu lovirea edilului cu un fier de călcat. Situația nu s-a calmat nici după acest incident violent, astfel încât primarul a fost nevoit să cheme poliția.

Incidentul a avut loc pe 8 septembrie, dată la care primarul a depus o plângere împotriva amantei. Poliția a emis imediat un ordin de protecție valabil cinci zile, ordin care a fost confirmat și de procurori.

Ulterior, Parchetul a continuat investigațiile și a trimis o cerere către instanță pentru emiterea unui nou ordin de protecție. Însă, primarul a decis să nu mai continue procesul și a renunțat să se prezinte în fața judecătorilor.

Pe de altă parte, amanta primarului a făcut declarații publice în care a negat zvonurile legate de relația lor, afirmând că problemele dintre ei au fost rezolvate și că ea nu reprezintă un pericol pentru edil.

Subiecte în articol: primar Vaslui fier de călcat amanta
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile