Antena 3 CNN Life Un preot le-a interzis femeilor să mai poarte lenjerie intimă în biserică. Credincioșii au rămas muți la auzul veștii

Un preot le-a interzis femeilor să mai poarte lenjerie intimă în biserică. Credincioșii au rămas muți la auzul veștii

Un preot le-a interzis femeilor să mai poarte lenjerie intimă în biserică

Reverendul Njohi, pastorul bisericii “Lord’s Propeller Redemption” din Dandora, o suburbie saraca a capitalei Kenyei, le-a interzis enoriaselor sa mai vina la slujba de duminica purtand lenjerie intima.

El le-a interzis enoriaselor sa mai vina la slujba de duminica purtand lenjerie intima, pe motiv ca este un semn de necredinta, deoarece oamenii trebuie sa fie ”liberi in trup si spirit sa il primeasca pe Hristos”.

Pastorul a mai spus si ca Dumnezeu patrunde mai usor in trupurile credincioaselor. El le-a spus enoriaselor care se incapataneaza sa vina purtand lenjerie intima ca vor suferi ”consecinte amare”, noteaza ibtimes.co.in.

Localnicii nu au fost nici pe departe incantati de noua regula. In timpul unei nopti, biserica a fost vandalizata si jefuita. in plus, oamenii l-au luat cu forta pe pastor si l-au dus la politie, cerand ca acesta sa fie condamnat pentru imoralitate.

Subiecte în articol: poveste virala
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile