Antena 3 CNN Actualitate Un pedofil a fost păcălit de un tânăr de 20 de ani pe internet. Cum a fost prins

Un pedofil a fost păcălit de un tânăr de 20 de ani pe internet. Cum a fost prins

de Bianca Chirilă    |   

Un tânăr de 20 de ani din Deva, judeţul Hunedoara, a reuşit să prindă un pedofil, după ce şi-a creat un profil fals pe reţelele sociale. Practic, s-a dat drept o adolescentă de 14 ani, a acceptat invitaţia bărbatului de 38 de ani, care îi propusese aşa-zisei adolescente să întreţină relaţii sexuale cu el, şi l-a dat pe mâna poliţiei.

Un tânăr de 20 de ani din Hunedoara şi-a creat un profil fals şi s-a prefăcut că este o fată de 14 ani în mediul online şi a anunţat autorităţile că un alt bărbat vrea să se întâlnească cu această minoră pentru a întreține relații sexuale. 

În urma activităţilor investigative şi de cercetare efectuate de poliţişti, persoana bănuită de comiterea acestei fapte a fost identificată ca fiind un bărbat de 38 de ani din comuna Rădăuţi-Prut, din judeţul Botoşani. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de racolare a minorilor în scopuri sexuale.

Carla Strujan, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara: „S-a oferit voluntar să prindă un pedofil. Este vorba de un tânăr de 20 de ani din Deva care, în seara zilei de 28 iulie 2024, a alertat Poliția Municipiului Deva. Răzvan Cosmin le-a spus că și-a creat un profil fals pe o rețea socială. Practic, s-a prefăcut că este o fată de 14 ani, iar un bărbat dorește să se întâlnească cu această minoră pentru a întreține relații sexuale. Poliția a intrat pe fir și, în urma activităților investigative, persoana bănuită de comiterea acestei fapte a fost identificată. Este un bărbat de 38 de ani  din comuna Rădăuți-Prut, județul Botoșani.”

Subiecte în articol: pedofil poliție relații sexuale
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile