Antena 3 CNN Actualitate Locale Un om de afaceri apropiat de Donald Trump a murit în Maramureș, pe motocicletă. O cameră de bord l-a surprins înainte de impactul fatal

Un om de afaceri apropiat de Donald Trump a murit în Maramureș, pe motocicletă. O cameră de bord l-a surprins înainte de impactul fatal

de Vasile Dale    |   

Un om de afaceri din România care a ajuns în staff-ul de campanie al liderului republican Donald Trump a murit în județul Maramureș, într-un accident rutier, transmite Antena 3 CNN.

Este vorba despre Denis Repka, un bărbat de 56 de ani din Baia Mare.

El trăia de mai mulți ani în Statele Unite ale Americii și s-a întors recent la casa sa din Maramureș, în concediu.

Ultimele imagini cu Denis Repka au fost surprinse de o cameră de bord, înainte de accident, potrivit Antena 3 CNN.

"Tragedia s-a petrecut pe drumul județean 109 F, între localitățile Cavnic și Budești. Omul de afaceri în vârstă de 56 de ani fusese prin Maramureșul istoric într-o plimbare pe motocicletă, alături de mai mulți mai mulți prieteni.

La întoarcerea spre Baia Mare, într-o curbă deosebit de periculoasă, pe fondul carosabilului umed, el fi pierdut controlul ghidonului, fiind proiectat în parapetul de pe marginea drumului.

La fața locului au fost trimise echipaje SMURD de la Cavnic, dar și de la Baia Mare, precum și un elicopter SMURD de la Jibou însă, cu toate eforturile depuse, bărbatul nu a mai putut fi salvat", a relatat corespondentul Antena 3 CNN, Vasile Dale.

Ultima postare publică a lui Denis Repka pe Facebook: Imagina lui Donald Trump după tentativa de asasinat

Denis Repka era binecunoscut în Baia Mare, unde a înființat, mai demult, un post de radio cu acoperire regională. El deținea mai multe firme pe raza județului Maramureș.

O publicație locală i-a dedicat anul acesta, în aprilie, un scurt articol sub titlul "Băimăreni care au reușit: Denis Repka, în stafful de campanie al lui Donald Trump".

În textul materialului se precizează că Repka a participat la un eveniment în SUA numit "Border 911 Gala", unde s-a aflat și candidatul republican la președinție.

Pe pagina de Facebook omului de afaceri, ultima postare publică datează din 14 iulie. 

Este vorba despre celebra, de-acum, fotografie a lui Donald Trump, cu pumnul ridicat și înconjurat de agenții Secret Service, după tentativa de asasinat din 13 iulie.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile